Behandlinger


CosmeCare er specialister i hudbehandling og rynkereduktion med Juvéderm®, Botox®, hudvitalitet og funktionel hudpleje med de bedste hudpleje mærker som iS-Clinical®, Mene & Moy® og Medex®.

Inden behandlingen skal du til konsultation hos vores speciallæge i plastikkirurgi. Her vil du blive undersøgt, og få den nødvendige information.
 

Botox® : Til rynker i panden, "kragetæer", rygerynker, og markante platysma bruger vi Botox®. Botox® nedsætter spændinger i de muskler som giver vrede og anstrengte rynker.
 

Transderm (nålefri mesoterapi)
En metode til at behandle lokal/difus pigmentpletter, mild til moderat overfladiske rynker, milde akne og akne-ar (ikke-inflammatorisk) m.m.
 

Mesoterapi med nål fra Mesoestetic
Anti-aging mesoterapi/mesolift er en teknik der består af mange injektioner i overfladisk dermis udført med en meget tynd nål eller en rolle.
 

Dermaroller® Store porer/modne hud, Pigment pletter, Ar, Acne ar, Brandskader, Cellulite, Strækmærker. En effektiv behandling som provokerer hudens celler til at producere collagen ved at simulere en ”skade”. Ved at prikke mikroskopiske ”huller” på hudens overflade med et rulle instrument, snydes huden til at tro, at den har fået en lille skade. Når huden tror den er skadet vil den frigøre et antal vækst hormoner, således at collagen produktionen sættes i højeste gear og huden fornyes.


Læs om alle vores behandlinger her til venstre..